За нас

 

ГЛОБАЛ МОТОРС ДООЕЛ СКОПЈЕ како единствен овластен дистрибутер за градежна индустриска и земјоделска механизација за JCB Англија во Република Македонија, Ви ја нуди широката гама механизација со која може да Ве снабдиме и тоа:
– комбинирани градежни машини ровокопачи
– натоварувачи – ровокопачи гасеничари
– ровокопачи точкаши
– мини ровокопачи на гумени гасеници
– натоварувачи
– мини натоварувачи
– телетрак за манипулација со различен тип на товар
– телескопски манипулатори
– градежна варијанта
– телескопски манипулатори
– агри варијанта
– компактори
– генератори и др.

ГЛОБАЛ МОТОРС е единствен овластен дистрибутер и за JCB додатоци – за сите градежни машини, оргинални резервни делови и располага со сопствен сервис и сопствена патронажна сервисна служба за сервисирање на терен. Сите информации за продажба и финасирање на машини, делови сервисирање и можат да се добијат во сервисно продажниот центар лоциран во Скопје, бул.Македонско-Косовска бригада бр.60, Бутел.

Адреса: бул.Македонска Косовска бригада 60
Поштенски код: 1000
Град: Скопје, Македонија
Телефон: 02/2600550
Факс: 02/2600555