За дополнителни информации, Ве молиме контактирајте нè на телефонскиот број 022600550
Промоции

Кампања за продажба на мини и миди ровокопачи

Ве молиме, кликнете на сликата за да го симнете каталогот


 

JCB е број еден производител во светот за ровокопачи натоварувачи, со 60 години искуство и произведени над 1.000.000 машини – повеќе од било кој друг. Новите модели на комбинирани машини се дизајнирани да понудат продуктивност без никаков компромис.

Гамата на машини која е развиена користејќи го 60 годишно искуство во производство на комбинирани машини е пресудно и во филозовијата за актуелниот ефикасен дизајн. Како резултат на тоа нашите нови ровокопачи натоварувачи се карактеризираат со извонредни перформанси, конфорт, сигурност и иновации за ефикасност и добиен голем број на награди и признанијата за новите ЈCB мотори.

Накратко светски најпродаваната комбинирана машина уште еднаш ја редефинира продуктивноста во оваа класа. Основната гама на комбинирани машини ја сочинуваат 5 основни модели: 1CX, 2CX, 3CX, 4CX, најновиот модел 5CX и уште 20 подмодели и за сите нив е карактеристичен иновативниот Live Link систем. Мобилноста и широкиот спектар на работни додатоци кои можат да се приклучат и користат со машината ја прават долга листата на работни операции кои мажат да се извршуваат со неа.Финансиски партнери

Кампања